טמפרטורות הגשה
טמפרטורת ההגשה של יין משתנה בהתאם לחלוקה של יינות לבנים, אדו...
שמפניה
שמפניה היא יין מבעבע, המפורסם בעולם.לא ניתן לקרוא לשמפניה בש...
תלתן 2003/4/5
יצירת יין תלתן מבטאת את התפיסה שבאה להדגיש איכויות חלקה לאורך שנים.
תרשיש 2006
ענבי הקברנה סוביניון נבצרו בסוף חודש ספטמבר 2006. לאחר מיון ידני והפרדת השדרות הוכנסו הענבים למיכל קירור לצורך השרייה קרה למשך
בנימינה רזרב שרדונה 2008
היין בעל ארומת חמאה נעימה עם ניחוחות פרי של תפוח ומלון.
אבני החושן שוהם 2005
אבני החושן הינן אבנים אשר היו משובצות על אפודו של הכהן הגדול. כפי שנבחרו אבנים אלו בקפידה, כך אנו בוחרים בענבי יין ייחודיים ואיכותיים אשרמשובצים לכדי ...
טפרברג רזרב מרלו 2007
היין בעל צבע עוצמתי ועמוק, באף עולות ארומות עשירות של פירות שחורים בשלים, אקליפטוס, קרמל ועץ אלון עץ צרפתי.
יראון 2007
ליין צבע בורדו עוצמתי ובוהק, בעל ארומות שופעות של דובדבנים ואוכמניות
טפרברג red 2009
היין בעל צבע אדום, עמוק ומלא באף עולותארומות פירותיות עשירות המשולבות עם עץ אלון.
בלק טוליפ 2005
בלק טוליפ הינו בלנד קלאסימ 4זנים משובחים הגדלים באיזור הרי יהודה.יין עשיר בעל נוכחות ופרי עוצמתי.
טרה קברנה סוביניון 2008
היין בעל צבע אדום עשיר ומלא , באף עולות ארומות עשירות של פירות יער שחורים ,קסיס ,קפה ועץ אלון צרפתי קלוי. בפה היין נעים ומאוד רך.
טפרברג רזרב שרדונה 2009
צבע היין זהוב וצלול, ליין בוקה עשיר המלווה בארומות נקיות של פרי טרופי, אננס, הדרים
ספיר 2006
ספיר 2006 הינו יין בעל מבנה מלא, עשיר, מאוזן ומרוכז המוכן לשתייה כבר כעת, אך ימשיך ויתפתח בשנים הקרובות.
BRAVDO שרדונה 2009
היין בעל צבע קש עם גוון ירקרק עמוק וצלול . ארומת פרי עוצמתית
גמלא ברוט
גמלא ברוט מורכב מאחוזים שווים של פינו נואר ושרדונה ומיוצר בדקדקנות על פי השיטה המסורתית הכוללת סחיטת אשכולות שלמים, ותסיסה שנייה בבקבוק. כל בקבוק עבר ...
BRAVDO קברנה 2008
היין מוכן לשתייה וצפוי להתפתח היטב בבקבוק במהלך חמש עד שמונה שנים.
אבני החושן ספיר 2005
אבני החושן הינן אבנים אשר היו משובצות על אפודו של הכהן הגדול. כפי שנבחרו אבנים אלו בקפידה, כך אנו בוחרים בענבי יין ייחודיים ואיכותיים אשרמשובצים לכדי ...
BRAVDO שיראז 2008
יין הרמוני ועשיר בטאנינים רכים, מאופיין בצבע אדום עז,
טרה מלבק 2008
היין בעל צבע עמוק ועוצמתי עם ארומות עשירות של פירות יער.
טפרברג white 2009
צבע היין ירקרק בהיר וצלול, ליין ארומות קלות של פירותיות בשילוב עם עשבוניות ופרחוניות.
פינו נואר 2007
היין מומלץ מאוד עם בשר פילה, פירות ים ופסטות. מתאים לארוחות עם שמנת. פינו נואר של צובה מתאפיין ברעננות מודגשת
מירון 2007
ליין צבע סגול ועמוק עם גוף מלא ועשיר.
אודם 2006
מיין זה יוצרו: 5,190 בק'היין זכה במדליות:terravino 2008 - goldselections mondiales des vins Canda 2009 - goldSyrah du monde 2009 - silver vinalies 200...
אבני החושן ישפה 2006
אבני החושן הינן אבנים אשר היו משובצות על אפודו של הכהן הגדול. כפי שנבחרו אבנים אלו בקפידה, כך אנו בוחרים בענבי יין ייחודיים ואיכותיים אשרמשובצים לכדי ...
יוגב בלנד ארומטי 2008
בטעימה מפגין היין רעננות פרי טרי ואיזון נעים בין חומציות מצוינת ומתיקות עדינה.
אבני חושן אודם 2005
אבני החושן הינן אבנים אשר היו משובצות על אפודו של הכהן הגדול. כפי שנבחרו אבנים אלו בקפידה, כך אנו בוחרים בענבי יין ייחודיים ואיכותיים אשרמשובצים לכדי ...
BRAVDO קברנה סוביניון 2007
90% ענבי קברנה סוביניון, מכרם יחיד בן 12 שנה, 10% ענבי מרלו. מחצית מבציר ספטמבר ומחצית מבציר מאוחר באוקטובר.
טרה מרלו 2008
היין בעל צבע מלא עוצמתי ועמוק , באף עולות ארומות עשירות של פירות שחורים בשלים ,תבלינים ,קרמל ועץ אלון צרפתי. בפה היין עשיר ,בעל גוף מלא רך ומאוזן.
אבני החושן לשם 2006
אבני החושן הינן אבנים אשר היו משובצות על אפודו של הכהן הגדול. כפי שנבחרו אבנים אלו בקפידה, כך אנו בוחרים בענבי יין ייחודיים ואיכותיים אשרמשובצים לכדי ...
LAVAN 2010
יין זה מורכב מ 45% גוורצטרמינר, 45% ויונייה ו10% סוביניון בלאן מכרמים בגליל העליון, בציר ידני.
בנימינה רזרב שרדונה 2008 unoaked
יין ארומאטי מאוד, חד ונקי, עם אופי של פרי הדר רענן ומינראליות האופיינית ליינות שרדונה המיוצרים בשיטה זו.
ירדן שרדונה אורגני כרם אודם 2007
ירדן שרדונה 2007 מכרם אורגני אודם הוא יין ארומאטי, המפגין מגוון מרשים של מאפיינים. החל ממנרליות ועד לפרחוניות, מלימון לתבלינים, מתפוח בשל לאגס עסיסי.
הרי גליל ברברה 2007
ליין ארומות של אוכמניות, דובדבן חמוץ ותותי עץ על רקע ניחוחות מתובלים
יוגב קברנה סוביניון 2008
הענבים נבצרו בבציר לילי, ולאחר הגעתם ליקב עברו השרייה קרה להגברת מיצוי הצבע והמרכיבים הפירותיים. לאחר תסיסה של שבועיים וחצי נסחט היין והועבר
מה זה ביסולפיט או גופרית דו-חמצנית ומדוע מוסיפים את זה ליין?
ביסולפיט או גופרית דו-חמצנית הוא חומר אנטיבקטריאלי שמוסיפים ...
כיצד טועמים יין?
בדיוק כמו כל משקה או תבשיל אחר. בדגש על ארבעת שלבי הטעימה:כמ...