אודם 2006
אודם 2006
אלכוהול בנפח:
14.5%  
אזור גידול עיקרי:
גליל עליון  
חודשי יישון:
15 חודשים  
פוטנציאל יישון:
 
ענבי הסירה נבצרו במהלך חודש ספטמבר 2006, כאשר באותו המועד נבצרו מעט ענבי ויונייה (כ-3%) אשר הוספו לענבי הסירה. הענבים הוכנסו למיכל קירור לצורך השרייה קרה למשך 3 ימים. התסיסה האלכוהולית התרחשה במשך שבועיים ובסיומה נותר היין יחד עם הקליפות למשך 10 ימים נוספים לפני הסחיטה. היין עבר בחודש נובמבר 2006 להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי למשך 15 חודשים. בסיום התקופה נבנה הבלנד בין החביות השונות והיין הועבר למילוי עם מינמום תהליכי סינון והצללה. לאחר המילוי המשיך היין להתבגר עוד כשנה במרתפי היקב.
אודם 2006 הינו בעל מבנה מלא, מאוזן ומרוכז המוכן לשתייה כבר כעת אך ימשיך ויתפתח בשנים הקרובות. היין יהווה מלווה מצוין למנות בשר טלה, חזה ברווז וגבינות קשות ועשירות טעם כמו: פקורינו, קנטאל ומונצ'גו.
מיין זה יוצרו: 5,190 בק'
היין זכה במדליות:
terravino 2008 - gold
selections mondiales des vins Canda 2009 - gold
Syrah du monde 2009 - silver
vinalies 2009 - silver
אבני חושן אודם 2005
אבני חושן אודם 2005
יוגב קברנה סוביניון שיראז 2008
יוגב קברנה סוביניון שיראז 2008
טבע קברנה בלאש
טבע קברנה בלאש
בנימינה רזרב שיראז 2006
בנימינה רזרב שיראז 2006
מחיר
100 - 110 ש"ח
זן
סירה
סוג
אדום
יקב
יקבי בנימינה
שיוך למנות אוכל
מנות בשר טלה
חזה ברווז
גבינות קשות כמו: פקורינו, קנטאל ומונצ'גו
ש' בציר
2006
כשר
כן