יוגב קברנה סוביניון 2008
יוגב קברנה סוביניון 2008
אלכוהול בנפח:
13.5%  
אזור גידול עיקרי:
תל פארס  
חודשי יישון:
6-8 חודשים  
פוטנציאל יישון:
שלוש שנים מבציר  
היין חושף ארומות פרי אדום האופייניות מאוד לקברנה סוביניון הגדל באזור קר. טעמו של היין עשיר ומתובל מעט, והסיומת הינה אלגנטית ומאוזנת.
היין יהווה מלווה מושלם למנות בשר קלות, כמו שניצל עגל ודגי ים בתנור בעשבי תיבול ושמן זית.
הענבים נבצרו בבציר לילי, ולאחר הגעתם ליקב עברו השרייה קרה להגברת מיצוי הצבע והמרכיבים הפירותיים. לאחר תסיסה של שבועיים וחצי נסחט היין והועבר להמשך התבגרות בחביות עץ אלון למשך 6 - 8 חודשים.
הענבים ליין זה מגיעים מהכרם של משה פשרמן בקיבוץ מבוא חמה, לרגלי תל פארס, במזרח רמת הגולן, ברום של 650-700 מטר מעל פני הים. אדמת הכרם הינה בזלתית ועשירה בטוף, והיא אידיאלית לגידול ענבי יין איכותייים.
אבני החושן ישפה 2006
אבני החושן ישפה 2006
בנימינה רזרב גוורצטרמינר 2008
בנימינה רזרב גוורצטרמינר 2008
יוגב קברנה סוביניון פטי ורדו 2008
יוגב קברנה סוביניון פטי ורדו 2008
תרשיש 2006
תרשיש 2006
מחיר
50 - 59 ש"ח
זן
קברנה סוביניון
סוג
אדום
יקב
יקבי בנימינה
שיוך למנות אוכל
מנות בשר קלות
שניצל עגל
דגי ים
ש' בציר
2008
כשר
כן