ספיר 2006
ספיר 2006
אלכוהול בנפח:
14%  
אזור גידול עיקרי:
מרכז רמת הגולן - קדמת צבי  
חודשי יישון:
15 חודשים  
פוטנציאל יישון:
 
הטיפול בענבים החל מהבציר ועד לשלב בניית הבלנד מתבצע בנפרד עבור כל זן.
לאחר מיון ידני והפרדת השדרות הוכנסו הענבים למיכל קירור לצורך השרייה קרה למשך 3 ימים. התסיסה האלכוהולית התרחשה במשך שבועיים ובסיומה נותר היין יחד עם הקליפות למשך 15 ימים נוספים לפני הסחיטה. לאחר שיקוע קצר עבר כל יין להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי למשך 15 חודשים. בסיום התקופה נבנה הבלנד בין הזנים אשר בחביות השונות, והיין הועבר למילוי עם מינמום תהליכי סינון והצללה. לאחר המילוי המשיך היין להתבגר עוד כשנה במרתפי היקב.
היין בעל גוון ארגמני-שחור מבריק, ארומות בולטות של שזיף בשל, וניל, פלפל שחור וקפה.
ספיר 2006 הינו יין בעל מבנה מלא, עשיר, מאוזן ומרוכז המוכן לשתייה כבר כעת, אך ימשיך ויתפתח בשנים הקרובות.
היין יהיה מלווה מצוין למנת ביף בורגיניון, צלעות טלה וגבינות קשות עשירות טעם.
מספר בק' שיוצרו: 8,900
אבני החושן שוהם 2005
אבני החושן שוהם 2005
טבע מוסקטו 2008
טבע מוסקטו 2008
יוגב קברנה סוביניון פטי ורדו 2008
יוגב קברנה סוביניון פטי ורדו 2008
בנימינה רזרב קברנה סוביניון 2006
בנימינה רזרב קברנה סוביניון 2006
מחיר
120 - 150 ש"ח
זן
בלנד
סוג
אדום
יקב
יקבי בנימינה
שיוך למנות אוכל
ביף בורגיניון
צלעות טלה
גבינות קשות עשירות טעם
ש' בציר
2006
כשר
כן