תרשיש 2006
תרשיש 2006
אלכוהול בנפח:
14%  
אזור גידול עיקרי:
מרכז רמת הגולן - קדמת צבי  
חודשי יישון:
15 חודשים  
פוטנציאל יישון:
מספר שנים  
ענבי הקברנה סוביניון נבצרו בסוף חודש ספטמבר 2006. לאחר מיון ידני והפרדת השדרות הוכנסו הענבים למיכל קירור לצורך השרייה קרה למשך 3 ימים. התסיסה האלכוהולית התרחשה במשך שבועיים ובסיומה נותר היין יחד עם הקליפות למשך 15 ימים נוספים לפני הסחיטה. 
היין עבר בחודש נובמבר 2006 להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי חדש למשך 15 חודשים. בסיום התקופה נבנה הבלנד בין החביות השונות והיין הועבר למילוי עם מינימום תהליכי סינון והצללה. לאחר המילוי המשיך היין להתבגר עוד כשנה במרתפי היקב.
תרשיש 2006 הינו יין בעל מבנה מלא, עשיר, מאוזן ומרוכז המוכן לשתייה כבר כעת אך ימשיך ויתפתח בשנים הקרובות. היין יהווה מלווה מצוין למנת ביף בורגיניון, צלעות טלה וגבינות קשות ועשירות טעם.
בסדרה הנ"ל יוצרו 8,900 בק'
אבני החושן ישפה 2006
אבני החושן ישפה 2006
בנימינה רזרב גוורצטרמינר 2008
בנימינה רזרב גוורצטרמינר 2008
טבע טמפרניו
טבע טמפרניו
יוגב בלנד ארומטי 2008
יוגב בלנד ארומטי 2008
מחיר
120 - 150 ש"ח
זן
קברנה סוביניון
סוג
אדום
יקב
יקבי בנימינה
שיוך למנות אוכל
ביף בורגיניון
צלעות טלה
גבינות קשות עשירות טעם
ש' בציר
2006
כשר
כן