כיצד טועמים יין?

כיצד לבחור יין מתוך המגוון שבמדף?

מה עדיף: יין מזן קברנה סובניון, מרלו או שיראז?

האם יש משמעות לסוג הכוס בה שותים את היין?

מדוע טוענים ששתיית כוס יין יבש ביום מועילה לבריאות?

מה היא צריכה סבירה של יין?

האם יש משמעות לסוג הפקק שסוגר את הבקבוק?

כיצד מומלץ לאחסן את היין בבית?

האם הכשרות משפיעה על טעם היין?

מי נחשב "מבין ביין"?

מה ההבדל בין יין של 30 שקלים לזה של 70-80 ₪ ומעלה?

מה ההבדל בין יין חצי יבש ליין יבש?
מה ההבדל בין יין אדום ליין לבן?
מה זה יין רוזה/סמוק וכיצד מייצרים אותו?

כמה זמן ניתן לשמור יין שפתחתי אך לא סיימתי?

מה ההבדל בין בציר ידני לבציר מכני ומה נחשב לאיכותי יותר?
כיצד משלבים מספר יינות שונים בארוחה?
איך בוחרים יין במסעדה והאם עדיף להזמין כוס או בקבוק?
מה ההבדל בין פקק שעם לפקק הברגה או תחליפי שעם?
מתי מתחיל הבציר בארץ?
האם ניתן לייצר יין לבן מענבים אדומים ויין אדום מענבים ירוקים?

קראתי על התווית של היין שהוא פירותי, עשבוני וכדומה. מה הכוונה בהגדרות הללו?

מה זה ביסולפיט או גופרית דו-חמצנית ומדוע מוסיפים את זה ליין?
כיצד אדע באיזו טמפרטורה להגיש את היין?

כיצד נוצרות הבועות בשמפניה וביינות מבעבעים ?

למה מיישנים יין בחביות עץ?
מה ההבדל בין יין מוגז ליין מבעבע?
מה זה יין מחוזק?
עם מה מומלץ להגיש יין קינוח?
כמה יקבים יש בארץ?
כיצד מייצרים יין?
איזה יין טוב לבישול?
מה זה יין גנרי ויין זני?

מדוע בטעימות יורקים את היין?

מה זו טעימה עיוורת?
כמה קלוריות יש בכוס יין?
אם היין יקר יותר הוא בהכרח טוב יותר?
מה הכוונה ביין אורגני?
כמה זני ענבים קיימים?
איך קוראים תווית יין?